Ervaringen

3 comments on "Ervaringen"

 1. Dennis
  Reply

  Hij laat je vrij om je eigen weg te vinden en schotelt je op termijn iets nieuws voor om verder te kunnen komen in je besluitvorming.

  Je bent altijd vrij om vragen te stellen, maar uiteindelijk bepaald je eigen inzet het resultaat.

 2. Rob: Ervaring van een ouder
  Reply

  Onze zoon Jasper beleefde na zijn Atheneum zijn ‘gapyear’ in Australië. Toen hij terugkwam had hij toch nog behoorlijk wat moeite zijn (studie-) richting te bepalen. Michiel heeft hem daarbij uitstekend op weg geholpen. Niet alleen door Jasper zijn kwaliteiten professioneel te objectiveren maar vooral door werkelijk contact te maken met hem en hem, zonodig, ook stevig te confronteren met zijn (non-) keuzes en verantwoordelijkheden. De structurele en intensieve werkwijze die Michiel daarbij gebruikt hebben in betrekkelijk korte tijd zijn vruchten afgeworpen. Jasper heeft met overtuiging zijn vervolgstudie gekozen en we zien hem nu gepassioneerd op weg met die keuze

 3. Yvette de Vries
  Reply

  Ik had net 1,5 jaar mijn ROC opleiding afgerond en ik wilde mij na die periode toch weer verder ontwikkelen. Verder ontwikkelen door een nieuwe opleiding te doen. Ik zat te twijfelen of ik dit op HBO kon doen, of dat ik toch bij het veilige MBO bleef. Ik kwam toen bij Michiel. Hij heeft mij hierin heel goed en fijn begeleid. Na het eerste gesprek wist hij meteen al hoe ik in elkaar zat en daarna kwam hij al gelijk met een aantal voorstellen. Deze heb ik doorgelezen en op me in laten werken, op advies van Michiel. Ik heb toen + en – lijstjes gemaakt en dit allemaal meegenomen naar Michiel. Samen hebben we hierover gesproken en ik ben toen tot de conclusie gekomen welke opleiding gewoon 100% bij mij past. HBO Ecologische Pedagogiek.

  Ik heb me hiervoor ingeschreven en ben dit jaar begonnen. Ik heb het hier super naar mijn zin en ik ben erg blij met de begeleiding die ik hierbij van Michiel heb gehad. Door de begeleiding van Michiel heb ik een keuze kunnen maken wat echt bij mij past en ben ik dit ook echt gaan doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *